Hans de echte Bakker

Niets gaat boven vers uit de oven

Ambachtelijk brood
Verse croissants in Groesbeek en Beek
Alles vers bereid in onze bakkerij
Gildekorn, Tarwe, Speltproducten, Desem en Bunderbrood
Ambacht en vakmanschap
Ambachtelijk brood
Kwalitatief hoogwaardige grondstoffen
Taarten en vlaaien in Groesbeek en Beek
Ambachtelijke schnitt
Medewerkers van onze Echte bakkerij

Geschiedenis

De geschiedenis van Hans de Echte bakker voert terug naar de jaren zestig van de vorige eeuw toen mijn vader, Andre van IJzendoorn, een bakkerij begon in Groesbeek. Daar kwam ik al heel jong voor het eerst in aanraking met meel, water en zout.

Als kleine jongen was ik niet weg te slaan uit de bakkerij en de passie voor het vak werd mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader Andre vond het maar wat fijn dat hij mij de fijne kneepjes van het vak kon bijbrengen.

Na het behalen van mijn diploma’s brood en banket deed ik bij andere bakkers werkervaring op en startte in 1976 mijn eigen bakkerij in Nijmegen. Met 116 m2 was het ronduit klein, maar het begin was er!

En het ging goed. Al snel kon ik het bedrijf uitbreiden, mede door de hulp van mijn vrouw Dory. Zij werd al snel het gezicht van de winkel. Samen werkten we hard aan onze zaak die uitgroeide tot een bakkerij met vier winkels in de omgeving van Nijmegen.

Samen kregen we twee dochters, Anne en Ellen, die opgroeiden met het bedrijf, maar ook hun eigen opleiding volgden en gingen studeren. Naast hun studies werkten ze altijd mee in de bakkerij.

In 2003 vonden wij het een geschikt moment om de bakkerij over te dragen aan een van de medewerkers. Echter in 2005 begon het toch weer te kriebelen en onze ondernemersgeest was nog lang niet uitgewerkt.

In mijn geboortedorp Groesbeek namen we een bedrijf over en een half jaar later opende we de tweede vestiging in het dorp Beek .

Anne en Ellen besloten, na werkervaring elders, de onderneming voort te zetten, waarmee het een echt familiebedrijf is geworden.

Deze ontwikkelingen zijn reden genoeg om plannen te maken voor de toekomst en om verder te gaan met moderniseren, innoveren en u als klant te verrassen.

Copyright © 2015 - 2024 - Hans de Echte Bakker
Design & Realisatie: Wiwi Websolutions