Opwarm- en afbakadvies

banner-icons
dbdb533c-dd5a-40d8-b670-7ce1cfcce4ca(1)

Opwarm- en afbakadvies

Uw Echte Bakker staat u altijd bij met raad en daad bij. Hieronder adviseren wij u over de temperaturen in graden en de duur in minuten waarop u onze producten het beste kunt opwarmen en afbakken. Bij het opwarmen en afbakken van onze producten is een klein beetje gevoel nodig. Immers iedere oven heeft een eigen karakter. Belangrijk is dat de oven altijd voorverwarmd is.

OpwarmadviesGradenMinuten
Worstenbroodje*180°8
Saucijzenbroodje*180°8
mini saucijzenbroodje180°6
Kaasbroodje180°4
Ham/kaascroissant (broodje)180°4
Pizzabroodje180°4
Frikandelbroodje;180°4
Roomboter amandelstaaf170°8
Appelbol suiker(vrij)170°12
Kerststaaf*170°10
Kerstkrans*170°10
Stokbrood170°6
Kaiserbroodje180°4
Pistolet180°4
Meergranenbroodje180°4
Croissant;180°4
Ciabatta (ciabatta olijf)180°4
AfbakadviesGradenMinuten
Afbakstokbrood180°8
Afbak broodjes180°6
Desembroden180°6
* Product afdekken met aluminiumfolie