Specialiteiten
Hans De Echte Bakker kent vele specialiteiten en dat is ook niet zo gek! Hans van IJzendoorn zit namelijk al meer dan 40 jaar in het bakkersvak. Daarnaast heeft hij een vakkundig team om zich heen gevormd. Allen focussen zich continue op de kwaliteit van zowel brood als banket. Hieronder ziet u enkele specialiteiten van Hans De Echte Bakker:
Groesbeeks Tarwe
Hans de Echte bakker is altijd op zoek naar het verbeteren van smaak. Daarom besloot Hans zijn eigen tarwe te gaan verbouwen. Dit gebeurt op Klein Amerika op de zuidhelling v... Lees meer
Speltproducten
Van alle graansoorten is spelt misschien wel het "oerst". Al in de Steentijd (4500 jaar geleden) verbouwden de mensen volop deze graansoort. En dat is duizenden jaren zo gebl... Lees meer
Desem
Desem is al zo oud als de mensheid bakt. Het werd in Egypte ontdekt, al in de 17e eeuw voor Christus. Het gebruik van desem is een natuurlijk proces, waarbij de in ... Lees meer
Gildekorn
Enkele broodsoorten zijn exclusief ontwikkeld en alleen verkrijgbaar bij Echte Bakkers. Een daarvan is GildeKorn: het donkerste brood van Nederland. Dit meergranenbrood ... Lees meer
Bunderbrood
Ook Bunderbrood is een typisch Echte Bakkerproduct. Dat dit donker brood rijk gevuld is, proeft u meteen. Het dankt zijn volle karakter aan de beste vlokken van rogge en gero... Lees meer
Taarten, vlaaien en gebak
Het banket van Hans De Echte Bakker wordt elke dag handmatig, vers en ambachtelijk bereid in onze eigen bakkerij. Hiervoor gebruiken wij alleen de allerbeste ingrediënte... Lees meer
Chocolade & Geschenkpakketten
Hans De Echte Bakker heeft een ruim gesorteerd assortiment bonbons. Alle vullingen van onze bonbons worden apart bereid. Met daarin alleen de beste ingrediënten, zo... Lees meer